Nog 1 te koop!

Ook interesse? Contact de makelaar (Van den Bosch Makelaars). Die heeft een verkoopbrochure voor u beschikbaar.
Contact de hypotheekadviseur (FlorisHand). Die kan u helpen bij uw financiering.

Bekijk direct de 360° video of ga direct naar funda.

7 appartementen in voormalige pastorie te Dongen

WONEN IN DE PASTORIE

Rustig en zeer compleet wonen op een gezegende plek in het centrum van Dongen. Dat is binnenkort mogelijk in De Pastorie, een bijzonder woonproject waarbinnen cultuurhistorie erfgoed en moderne architectuur elkaar ontmoeten. Wonen in De Pastorie is wonen met betekenis.

ZEVEN APPARTEMENTEN

De 'oude' Sint Josephpastorie (1907) ondergaat een respectabele metamorfose en zal ruimte bieden aan zeven luxe appartementen met elk een tuin of terras. De appartementen zijn geschikt voor 1 á 2 personen. De woonoppervlakten variëren van 55 m2 tot 118 m2.

ZELFSTANDIG, MAAR NIET ALLEEN

Wonen in De Pastorie is voor wie wil genieten van een gevoel van vrijheid en comfort. En tegelijkertijd de geborgenheid zoekt van wonen in een appartementengebouw.

BLIJVEND VERBONDEN

De statige pastorie prijkt op de kruising Jan Mertenslaan-Sint Josephstraat-Hoge Ham. Het pand heeft een directe zichtlijn naar de vieringtoren van de Sint Josephkerk die de kruising permanent markeert. De toren is een betekenisvol eerbetoon aan de Sint Josephkerk die ooit naast De Pastorie stond.

LEVEN IN DE BROUWERIJ

Pastoriebewoners hebben alle geneugten des levens binnen handbereik. Mooie natuur, winkels, supermarkten, horeca en de ontmoetingsplek van Dongen: De Cammeleur (bibliotheek, welzijn, theater, cultuur, horeca) zijn te vinden binnen een straal van 100 meter van De Pastorie.

Wist u dat…

Bij een gemiddelde tussenwoning de oppervlakte van de begane grond zo'n 40m2 is? De appartementen van De Pastorie hebben een oppervlakte vanaf 55 m2.

Interessant?

Inschrijven op projecten

Laat uw gegevens achter en we houden u de laatste ontwikkelingen.