Het bedrijf

PUBLIEKE WERKEN is een eigentijdse projectontwikkelaar die zich - in antwoord op de woonwensen in de markt - richt op het ontwikkelen van bijzondere woningen in het middensegment. De roots van de initiatiefnemer ligt in de wereld van de makelaardij. Het meedenken met de eindgebruikers en het afstemmen van woningen op hun wensen zit dan ook in zijn natuur.

Bij de keuze van locaties en het ontwikkelen van de woningen gaat PUBLIEKE WERKEN selectief te werk. We prefereren door de historie ingekleurde locaties. In de initiatieffase toetsen we de beoogde projectontwikkelingen op financiële haalbaarheid. We maken een zorgvuldige afweging van kansen en risico’s. We ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige, waardevaste woningen tegen reële marktconforme prijzen. Zo bieden we onze kopers waar voor hun geld. Woningen van PUBLIEKE WERKEN, op locaties met toegevoegde cultuurhistorische waarde, worden dan ook zeer gewaardeerd. De zorgvuldige en weloverwogen ontwikkeling leidt tot een goede verkoopbaarheid van onze woningprojecten en maakt PUBLIEKE WERKEN tot een solide onderneming.

Midden-Brabant is ons werkgebied. Onze focus reikt tot in de wijde omtrek van onze vestigingsplaats Dongen. Wij kunnen ons vak het beste uitoefenen op plaatsen waar wij als projectontwikkelaar ons het meest herkennen in de heersende cultuur. Plekken bovendien waar we één op één de taal van de bewoners spreken.