Onze werken

Bekijk onze projecten

Gepassioneerd door historie

Bij Publieke Werken gaan we selectief te werk als het aankomt op het selecteren van locaties en het ontwikkelen van woningen. We hebben een voorkeur voor plekken die doordrenkt zijn met geschiedenis. In de beginfase van een project kijken we grondig naar de financiële kant van de zaak om ervoor te zorgen dat alles haalbaar is. We wegen zorgvuldig de kansen af tegen de risico's. Ons doel is om hoogwaardige, waardevolle woningen te bouwen die tegen eerlijke marktprijzen worden aangeboden. We ontwikkelen voor iedereen: van woningen voor eenpersoonshuishoudens tot seniorenwoningen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze kopers waar voor hun geld krijgen. Woningen van Publieke Werken op locaties met een rijke historie worden dan ook enorm gewaardeerd.

 

De Smederij

Op de plaats van een vroegere smederij en woon- en winkelpand realiseert Publieke Werken twee woningen.

Ruime kavels, diepe tuinen en een centrale ligging gegarandeerd.

Bekijk project

Winkelpand met twee woningen

Publieke Werken verzorgde de renovatie van twee appartementen en een bestaande winkelruimte op de hoek van de Tramstraat en de St. Josephstraat in Dongen.

Bekijk dit project

De Pastorie

De nieuwe eigenaren genieten inmiddels met volle teugen van hun woningen in de voormalige pastorie aan de St. Josephstraat in Dongen, die zorgvuldig getransformeerd werd door Publieke Werken. Dit historische gebouw, oorspronkelijk uit 1907, onderging een grondige renovatie en werd uitgebreid met eigentijdse architectuur.

Bekijk dit project

Transformatie winkelpand naar patioappartement

De winkel aan de Tramstraat 77 Dongen stond al enige jaren leeg. Publieke Werken zag deze leegstand als een aanleiding om na te denken over het verbeteren van de leefbaarheid in deze straat. Een in de omgeving passende transformatie van de lege winkel naar een woning is het resultaat.

Bekijk project

Stadswoningen

Een project/ontwerp dat zeer geschikt is als levensloopbestendige woningen om in de toekomst gerealiseerd te worden.

Bekijk project

Renovatie winkel-woonhuis

Publieke Werken stond aan de basis van de renovatie van het winkel-woonhuis aan de Hoge Ham 120 te Dongen. Wij schepten de vergunning en randvoorwaarden. De koper greep deze met twee handen aan en benutte de kans om iets prachtigs te realiseren optimaal.

Bekijk dit project

Meer weten over onze werken?

We begrijpen het als er vragen zijn over zowel reeds gerealiseerde als toekomstige projecten. Uiteraard staat het vrij om contact met ons op te nemen.

Neem contact op