Kernwaarden

Bekend met wensen woonconsument

De expertise en marktkennis van PUBLIEKE WERKEN is geworteld in decennialange ervaring in de makelaardij en de wereld van woningcorporaties. We spreken de taal van de woonconsument.

Eigentijds en ingekleurd door het verleden

Als klant- en marktgericht handelende projectontwikkelaar ontwikkelt PUBLIEKE WERKEN eigentijdse woonprojecten op historisch interessante locaties. Niet altijd even eenvoudig - probleemoplossend ontwikkelen vraagt immers om creatief ondernemerschap -, maar het is wel hetgeen de eigentijdse consument weet te waarderen.

Authentiek, bevlogen, kleinschalig

De ontwikkelaars zijn puur zichzelf. Mannen die boven alles projecten ontwikkelen, omdat ze daar veel plezier aan beleven. Dromers met realiteitszin die in een goede samenwerking mooie projecten willen realiseren waarmee ze waarde kunnen toevoegen aan specifieke locaties. Vooralsnog is PUBLIEKE WERKEN een kleinschalige, maar zeer bevlogen ontwikkelaar.

Financieel solide

PUBLIEKE WERKEN maakt bij elk project opnieuw een zorgvuldige afweging tussen kansen en risico’s. Met de bouw van woningen wordt pas gestart, indien 70 tot 80 procent ervan is verkocht.

Kwaliteitsbewust

PUBLIEKE WERKEN handelt met gevoel voor kwaliteit. Ongeacht of het nu gaat om de toegevoegde cultuurhistorische waarde van een locatie, de keuze voor de partners waarmee we samenwerken, de communicatie met geïnteresseerde kopers of de kwaliteit van de op te leveren woningen.

Zakelijk integer

PUBLIEKE WERKEN hecht aan transparantie en betrouwbaarheid, beoogt evenzeer winst te maken als maatschappelijk waardering te oogsten voor de projecten die de onderneming ontwikkelt.

Netwerkend, samenwerkend

De mannen van PUBLIEKE WERKEN kennen veel ondernemers, bedrijven, bestuurders, gemeenten en netwerken in de regio. Andersom – zo gaat dat - worden zij door velen gekend. Ze werken graag samen met iedereen die waarde wil en kan toevoegen, om aldus te reiken naar een hogere kwaliteit van woningen en woonlocaties. Als opkomende ontwikkelende partij streeft PUBLIEKE WERKEN ernaar als gerespecteerde partij met alle relevante stakeholders in gesprek te komen.

Interessant?

Inschrijven op projecten

Laat uw gegevens achter en we houden u de laatste ontwikkelingen.